Ebogslæsere
Der findes en række forskellige muligheder til at læse Ebøger. De mest kendte og brugte er

Dedikerede ebogslæsere
En dedikeret ebogslæsere er en elektronisk enhed, som er lavet kun til læsning af ebøger. Enheden kan ikke bruges til meget andet end at læse ebøger. Fordelen ved sådan en enhed er at den er lavet til at læse ebøger på. Der er ikke en hel masse andet funktion og knapper. Den er derfor nem at bruge. Her findes Læsere som Amazons Kindle, Sony Reader, Barnes & Noble Nook og Gyldendals Cybook Opus.

Tablet
Tablet computere vinder meget frem for tiden, ikke mindst fordi de er gode eboglæsere. En tablet computer kan også burges til mange andre ting som surfing, skrivning og manget andet. Den mest oplagte tablet computer til at læse ebøger med er p.t. iPad.

Smartphones
Skærmene til smartphones er ved at være så store og gode at de godt kan bruges som eboglæser.

Computere
Computere er selvskrevne som e-bogslæsere. Det gælder både PCere og Apples Macs. Ulempen med computeren er at den ikke lige sådan er til at lægge med i sengen.

Kategorier på sider:

Ebger diverse Hvad er en ebogslser1111 Hvad er en Ebog1111 Ebogslsere PDF Anmeldelser af Ebog lsere Fordele ved Ebger iPad Calibre DTP Kopibeskyttelse p ebger ePub OCR Gratis ebger Bger Vr milj rigtig, brug Ebger E bger Formater Papirets tid er ved at rinde ud Skal man bruge speciel hardware eller software for at lse Ebger1111


 Du er her: Ebøger - Netannoncer Ebøger -