Ebogslæsere
Der findes en række forskellige muligheder til at læse Ebøger. De mest kendte og brugte er

Dedikerede ebogslæsere
En dedikeret ebogslæsere er en elektronisk enhed, som er lavet kun til læsning af ebøger. Enheden kan ikke bruges til meget andet end at læse ebøger. Fordelen ved sådan en enhed er at den er lavet til at læse ebøger på. Der er ikke en hel masse andet funktion og knapper. Den er derfor nem at bruge. Her findes Læsere som Amazons Kindle, Sony Reader, Barnes & Noble Nook og Gyldendals Cybook Opus.

Tablet
Tablet computere vinder meget frem for tiden, ikke mindst fordi de er gode eboglæsere. En tablet computer kan også burges til mange andre ting som surfing, skrivning og manget andet. Den mest oplagte tablet computer til at læse ebøger med er p.t. iPad.

Smartphones
Skærmene til smartphones er ved at være så store og gode at de godt kan bruges som eboglæser.

Computere
Computere er selvskrevne som e-bogslæsere. Det gælder både PC’ere og Apples Mac’s. Ulempen med computeren er at den ikke lige sådan er til at lægge med i sengen.

Kategorier på sider:

Anmeldelser af Ebog læsere Skal man bruge speciel hardware eller software for at læse Ebøger1111 Bestsellers Hvad er en Ebog1111 Fordele ved Ebøger PDF Hvad er en ebogslæser1111 Vær miljø rigtig, brug Ebøger DTP ePub Calibre Ebogslæsere Ebøger diverse Gratis ebøger Bøger Børnebøger Papirets tid er ved at rinde ud OCR Rejsebøger iPad Kopibeskyttelse på ebøger Ebøger Formater
 
 
 Du er her: Ebøger - Bøger Ebøger - - Hvad er Ebøger en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.