Ebøger diverse
Indhold på siden:

Noah Gordon Catalaneren, ebog (E-bog).
Den unge vinbonde Josep flygter fra borgerkrig i Spanien og ender hos en fransk vinbonde i Languedoc, der giver giver ham arbejde. Da Josep en dag får besked om, at hans far er død, begiver han sig ud på den lange vandring hjem. Men vil det lykkes ham at.
Kategori: Bøger & blade - Litteratur og fiktion
Bios-tema, Lærervejledning, Suppl. Delprojekter Og Kopiark - Ebog - Teresa Andresen - Bog.
BIOS-Tema er en serie hæfter, der sætter fokus på både fagenes kerneområder og deres fælles, tværfaglige berøringsflader. Tager udgangspunkt i eleverne Med udgangspunkt i et emne, der....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Teresa Andresen BIOS-tema, lærervejledning, suppl. delprojekter og kopiark - ebog: Kræft.
BIOS-tema, lærervejledning, suppl. delprojekter og kopiark - ebog: Kræft (Bog, Dansk) - Forfatter: Teresa Andresen - Forlag: Gyldendal - ISBN-13: 9788762501744.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Noah Gordon Helbrederen, ebog (E-bog).
Amerikanske Noah Gordons bestsellerroman om Rob J. Cole, dervokser op i det 11. århundredes sygdomshærgede London. Da hans far og mor dør, kommer han i lære hos en excentrisk badskær, med hvem han rejser land og rige rundt og sælger mirakelkure til de sy.
Kategori: Bøger & blade - Litteratur og fiktion
Carsten Graff KASI Jesper - Ebog med ekstra materiale (E-bog).
Kasi Jesper er en af dansk erhvervslivs mest farverige skikkelser som har været med i en lang række virksomheder og sager som alle er kendt i offentligheden. De fleste ved, at han på seks år skabte en milliardom-sætning med smykker fra Pandora, at han har.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Francine Rivers En Moders HÃ¥b (eBog) (E-bog).
I begyndelsen af det tyvende århundrede er den iltre Marta Schneider splittet mellem sin fars påstand om at hun aldrig vil blive andet og mere end en tjenestepige, og sin mors opmuntringer til at hun skal følge sine drømme. Marta sætter sig for at opfylde.
Kategori: Bøger & blade - Litteratur og fiktion
Per Fibæk Laursen Didaktik og kognition - ebog (E-bog).
Dette er en e-bog, lavet som en pdf-fil til privat brug. Når du klikker på købsknappen bliver du linket over til www.daktyl.dk hvorfra filen bliver solgt og distibueret. Mange af de forhold, der ivrigt diskuteres i den pædagogiske debat har ikke nogen ell.
Kategori: Bøger & blade - Studie
Mogens Damsgaard Sørensen Havet blegner (ebog) (E-bog).
Mogens Damsgaard Sørensen har sejlet som maskinmester og maskinchef i en lang række danske rederier ØK (Det Østaiatiske Kompani), Rederiet Terkol, Rederiet Dannebrog/Weco Shipping, Rederiet Dansk Esso, Dampskibsselskabet Torm, Den Kongelige Grønlandske Ha.
Kategori: Bøger & blade - Biografier
Michael Andersen Intern evaluering af undervisningen - ebog (E-bog).
Denne udgave af Intern evaluering af undervisningen er en e-bog, lavet som en pdf-fil til privat brug. Når du klikker på købsknappen bliver du linket over til www.daktyl.dk hvorfra filen bliver solgt og distibueret. INTERN EVALUERING AF UNDERVISNINGEN gen.
Kategori: Bøger & blade - Studie
Per Fibæk Laursen Den autentiske lærer - ebog (E-bog).
Denne udgave af ?Den autentiske lærer? er en e-bog, lavet som en pdf-fil ? til privat brug. Når du klikker på købs-knappen bliver du linket over til www.daktyl.dk hvorfra filen bliver solgt og distibueret. Når lærere huskes af deres tidligere elever, er d.
Kategori: Bøger & blade - Studie
Kirsten Boas Det onde, jeg ikke vil - Ebog (E-bog).
59-årige Claudia sidder anspændt i flyet til København. Hun hader at flyve og forude venter et risikabelt gensyn. Konferencen, hun er på vej til, er et påskud til at opsøge ungdommens store kærlighed.Mødet med fortiden i den danske hovedstad bliver kun be.
Kategori: Bøger & blade - Litteratur og fiktion
Teresa Andresen BIOS-tema, lærervejledning, suppl. delprojekter og kopiark - ebog (Bog).
BIOS-Tema er en serie hæfter, der sætter fokus på både fagenes kerneområder og deres fælles, tværfaglige berøringsflader. Tager udgangspunkt i eleverne Med udgangspunkt i et emne, der interesserer de unge, introduceres grundlæggende faglige begreber. Seri.
Kategori: Bøger & blade - Studie
Lars Schiøtt Sørensen Brandfysik og brandteknisk design af bygninger (ebog) (E-bog).
Brandfysik og brandteknisk design af bygninger er skrevet som lærebog til brug for undervisningen i det brandtekniske område på landets ingeniøruddannelser. Bogen kan endvidere anvendes som opslagsbog for rådgivende ingeniører, brandtekniske byggesagsbeha.
Kategori: Bøger & blade - Videnskab og mat.
Ole Borch Ny i bestyrelsen.
Er du ny i bestyrelsen? Så kan du måske godt have brug for et godt råd eller to, og det kan du få lige her i denn ebog. Med "Ny i bestyrelsen" får du viden om hvad det nærmere vil sige at være i en bestyrelse. Du får råd til hvordan du kan klare dig godt, du kan lære reglerne at kende og du kan få at.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Michael Næsted Nielsen Krusning.
Genudgivelse af Michael Næsted Nielsens digtsamling, Krusning, som ebog. Digtsamlingen blev oprindelig udgivet som trykt bog hos forlaget Lancelot i 1997..
Kategori: Bøger & blade - E-bog
Paul Diderichsen Elementær Dansk Grammatik.
Paul Diderichsens klassiker fra 1946 om dansk grammatik kan ikke længere købes som bog. Bogen sælges nu som ebog i et fotografisk optryk af 3. udgave af bogen fra 1962..
Kategori: Bøger & blade - E-bog
Peter Ørsted Gajus Julius Caesar.
Revideret udgave af Peter Ørsteds biografi om Gajus Julius Caesar udgivet som ebog i formatet epub.
Kategori: Bøger & blade - Books
Eva Maria Fredensborg Akademiet 1 - Den tavse røver.
Den tavse røver er første bind i serien Akademiet, som er udkommet som lyd- og ebog.  Eva Maria Fredensborgs tilgang til krimigenren er den psykologiske og rammen om fortællingen er det fællesskandinaviske Akademi for Gerningsmandsprofilering.  Den aldrende efterforsker, Conrad....
Kategori: Bøger & blade - Books
Akademiet 1 - Den Tavse Røver - Eva Maria Fredensborg - Bog.
Den tavse røver er første bind i serien Akademiet, som er udkommet som lyd- og ebog. Eva Maria Fredensborgs tilgang til krimigenren er den psykologiske og rammen om fortællingen er det....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
V3
Kategorier på sider:

Ebger diverse Ebogslsere Anmeldelser af Ebog lsere OCR ePub Bger Kopibeskyttelse p ebger PDF Formater iPad Fordele ved Ebger Skal man bruge speciel hardware eller software for at lse Ebger1111 Hvad er en ebogslser1111 Calibre Gratis ebger Papirets tid er ved at rinde ud DTP Vr milj rigtig, brug Ebger Hvad er en Ebog1111 E bger


 Du er her: Ebøger - Netannoncer Ebøger -